Semester: Slagsmål i Inverness

Under en kvällspromenad upptäckte jag en liten bar där det var stort tjohej. Jag gluttade in en aning för långt i den lilla lokalen och vips var jag och mitt sällskap indragna i ett födelsedagsfirande. Folk var glada i hatten och höll alldeles för fulla glas i händerna. Jag var nyktert uppspelt för semestern skulle ta sin början just i denna stad. Det fanns ett långbord dukat med födelsedagsmat och dansen var i full gång i alla bemärkelser. Tjohej!

Någon timme senare var det fullt tumult och storslagsmål. Jag valsade elegant ut ur lokalen. Det var en märklig upplevelse att se allt från sidan, polisen som kom alldeles ensam och tog tag i storbusen och läxade upp honom under det att han vingligt höll sig i en stupränna. Den gamla kvinnan höll ett stadigt tag i en annan buse.

Därmed gjorde jag slag i saken och for iväg mot nya mål.

 

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Semester. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.