Pedagogisk litteratur, har ni läst den här?

Den här boken såg jag i ett rum för lärande och jag undrar om det är någon som har läst den? Den ligger på min pedagogiska litteraturlista. Jag har fotograferat andra titlar också. Bland annat om en utomjordings läroplan. Nä nu hittade jag på. Tänk att få skriva en sådan? En utomjordings läroplan och mängder med spännande kursplaner. Bland annat skulle jag försöka få den där utomjordingen att förstå att det går inte att bara ta seden dit man kommer utan man får gärna dela med sig av sina egna seder också.

 

Det här inlägget postades i Litteratur och läsning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.