Plötslig värme – mitt fina utvidgade lärarkollegium!

Jag blev med ens så pedagogiskt lycklig. Ibland händer det. Ni som undervisar vet när klassrummet fylls av något så fint, något så magiskt, något som nästan inte går att berätta om, bara upplevas. Jag känner så för mitt utvidgade lärarkollegium. I min kommande bok – Nu ler Vygotskij – har jag speciellt tackat just detta kollegium. Det betyder att jag får dela med mig, jag får mig tilldelat, jag tillskrivs och jag får beskriva. Det betyder också att jag hyser omtanke om de som skriver här, de som också är så viktiga – de läsare som läser, tänker och funderar.

Jag vill tacka. Det är något stort med min tanke om er! Klicka på bloggarna på listan här intill. Upptäck!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.