Börjar du jobba i morgon?

Var börjar du arbeta? Är det första dagen på efter semestern? Skriv en liten hälsning? Vem är du? 

This entry was posted in Barns rättigheter. Bookmark the permalink.

16 Responses to Börjar du jobba i morgon?

 1. Hanna says:

  Faktiskt inget jobb för mig imorgon, bara sommarkurs! Om tre veckor startar mina heltidsstudier igen och då har jag bara 1,5 år kvar att läsa, sedan är det min tur att komma ut i arbetslivet 🙂

  Håller tummarna för att alla som startar arbetet imorgon får en bra start!
  /Hanna

 2. Jag börjar arbeta med 3 olika uppdragsgivare, om ca 1 vecka. Det blir skoj o väldigt utvecklande.

 3. Carina Johansson says:

  Jag skulle börja jobba på tisdag på min skola som är en högstadieskola. Men jag blev strax efter skolavslutningen övertalad att börja jobba på en fristående gymnasieskola. Jag kunde inte tacka nej. Det är spännande och läskigt och jag kommer att sakna mina sjuor som nu blir åttor. Ack, mina kära elever. Å andra sidan får jag lära mig nya spännande saker och återvänder kanske om ett år.

 4. lotta says:

  Jaaa, äntligen börjar jag jobba efter en lång härlig semester!Jag jobbar på en liten förskola och där har jag varit i fem år nu! Det är något speciellt att kliva in första dagen efter sommarlovet, i lokalen som legat i vila i fem veckor! Träffa kolegorna är alltid roligt, idag har vi studiedag, men i morgon kommer barnen! Det ska bli så roligt att se dom, lyssna på dom och känna in dom, hur har deras sommar varit, hur mår dom, hur längtansfulla är dom och hur laddade är dom för en ny härlig termin? Ser fram emot skratten, nyfikenheten, funderingarna och glädjen över att bli ett Vi tillsammans med dessa härliga små människor!

 5. Anne-Marie Körling says:

  Det låter så fint – möta barnen! Vilka vackra ord om arbetet! Berätta hur det gick och blev Lotta, A-M

 6. Anne-Marie Körling says:

  Carina, att byta en sådan pedagogisk miljö och uppdrag är ett stort kliv, kan du berätta hur det blev så är jag och många andra väldigt tacksamma. Lycka till med det pedagogiska klivet mot en annan läroplan. A-M

 7. Anne-Marie Körling says:

  Marie, vilka utmaningar. Dokumentera din egen lärande utveckling. Så kan vi följa den. A-M

 8. Anne-Marie Körling says:

  Åh, kurser! Ta riktningar i tanken, utveckla och veckla in sig. Lycka till Hanna. A-M

 9. Marie E says:

  Jag börjar på torsdag.
  Vet inte om jag ser fram emot det tyvärr. Har haft väldig ångest och många ångestattacker på jobbet under vårterminen och vet inte hur det kommer att bli…

 10. Anne-Marie Körling says:

  Så kan skolstarten också vara. Kan du lyfta dina funderingar till högre ort. Får du stöd i det du behöver. Vad ger dig ångest? När kommer den? Jag känner igen mig i den! A-M

 11. Eva-Britt says:

  Jag börjar inte ännu, har en dryg vecka kvar. Men jag ser fram emot att få börja jobba igen. Sommaren är behövlig för återhämtning och inspirationssamlande. Och när augusti kommer är jag sugen på att arbeta. Att få möta alla elever, både för mig välkända och nya ungdomar. Att ha möjlighet att skapa tillsammans. Att få vara med på utvecklingsresor. Jag älskar mitt lärarjobb med gymnasieungdomar. 🙂

 12. Johan Eckman says:

  Johan heter jag, och jah arbetar som förskollärare i Rosengård. Började redan förra veckan, men den 15:e dra vi igång ordentligt då de allra flesta barn kommer tillbaks, och även all ordinarie personal.

 13. Kristina says:

  Jag börjar på torsdag. Det ska bli kul att träffa mina tvåor igen efter ett skönt sommarlov. Jag har bl. a. läst din bok ”Kiwimetoden” i sommar och känner mig nu extra motiverad, tack!

 14. Anne-Marie Körling says:

  Jag vill höra hur du kommer att göra. Jag är så nyfiken Kristina! Återkommer du med frågor, tankar och gensvar. A-M

 15. Anne-Marie Körling says:

  Wow Johan, A-M

 16. Anne- Marie: Jag vecklar in mig och bråkar med mitt egna tänkande. Jag bråkar gärna tillsammans med någon och tillåter andra att bråka med mig. Jag gillar att klura, fundera och se saker ur andra synvinklar. Som idag när jag med min grupp på kursen diskuterade (på nätet via chat) om stress och arbetsbelastning i ca 3 timmar och avslutade med en diskussion om yrkesspråk och lärarlegitimation. Jag gillart 😉

  Att kunna slänga ur sig påståenden eller frågor som skruvar till diskussionen lite, det är extra festligt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.