Min nätvän, min reallifevän – vilka idiotbegrepp – här på YOUTUBE!

Det här inlägget postades i Värdegrunden, Visionerna och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Min nätvän, min reallifevän – vilka idiotbegrepp – här på YOUTUBE!

 1. IT-mamman skriver:

  Hej min reallife-vän! =)
  Om du vill ha filmen lite mindre, gå in på min blogg och klicka på pilen i nedre högra hörnet på filmklippet. Klicka sedan på symbolen som visas ovanför. Då får du en kod som ger ett mindre filmklippsfönster (425). Kopiera koden och bädda in på din blogg igen. Nu åker filmen ut lite över texten i högerspalten.
  Ha det finfint!

 2. Anne-Marie skriver:

  DEN SKA VARA STOR! JÄTTESTOR! STÖRRE OM JAG KUNDE! A-M

 3. Anne-Marie skriver:

  Hej igen ITmamman, jag är mycket imponerad av din film. Som du vet håller jag på med min sedan några veckor tillbaka. Jag arbetar på men tror jag behöver en aningens hjälp. Jag tycker att jag saknar redskapen… men har ett väldigt, väldigt bra innehåll. Stora kramar… jag har tröttnat på begreppen reallife… och … som om detta vore overkliga möten. Jag är glad att jag finns i alla sammanhang. Stor kram till dig,. A-m

 4. Plura skriver:

  Tankvärda bilder och texter.

  Osökt kom jag att tänka på när jag själv gjorde film på svenskan i 9:an för 41 år sedan. Då var det popkonst med små korta klipp, fast stilenligt i upprorets tidevarv, kritik mot reklamen. Titeln på det tjugo minuter långa verket är ”Kånst för otta” eller om man ska vara språkriktig: Konst för åtta.

  Vad en filmsnutt kan skicka iväg minnet.

 5. IT-mamman skriver:

  Du är skojig, du! Den får vara stor, men den behöver väl inte dölja annan viktig text?! =)
  Jag hjälper dig. Snart är jullovet nära och då hinner jag. Den här har jag haft på lut sedan i somras, men det var först igår framför tv:n som jag började. En presentationsfilm till TänkOm hade jag tänkt. Glad att du gillar den.
  Din film kommer att bli bra – det vet jag. Innehållet alltså. Om jag hjälper dig, kan jag bara göra så gott jag kan med det andra tekniska. 😉

 6. Anne-Marie skriver:

  Hejsan – nej – jag tror jag fixar det… men jag måste få ihop det med tider, musik och allt det där. Det är lite petigt… men jag hör av mig om jag inte förstår. A-M

 7. Anne-Marie skriver:

  Ja, det var mycket kunnande du då besatt… idag är det ju så mycket enklare. A-M

 8. Heja dig IT-mamman!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.