Adventskalender lucka 12

Körling fotograferar 2009

Nästa år ska jag göra en strukturerad och genomtänkt adventskalender fylld med pedagogiska tankar. Nu blir det som det blir av den här kalendern, här en Stockholmsbild med anknytning till den globala diskussionen om våra resurser och hur vi handskas med dem. Idag snöade det, jag gick för att jag är ordinerad att röra mig så att min rygg blir ordningställd. Det är nästan tillbaka i det läge den ska vara. Då snön kom kändes det mesta vara precis som det ska vara. Det snöar! Vi rusar omkring! Det är jultider och imorgon är det Lucia!

Anne-Marie

This entry was posted in Autodidakten, Fotograferingen and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Adventskalender lucka 12

 1. Mifflan says:

  Jag är nöjd med den här kalendern! Pedagogisk och strukturerad är du mest hela tiden! Jag njuter av dina ögonblick.

 2. Plura says:

  Tänk att det snöade….det hade jag inte väntat mig.

  Och va då Lucia!? kan inte fatta att ljusets drottning redan är här. Kanske det inte är så tokit trots allt med lucia och snö i ljuskronan i Stockholm med omnejd den 12 dec i nådens år 2009.

 3. Anne-Marie says:

  Tack Mifflan, det är nog så jag vill förstå mig själv. Jag har alltid en mening med det jag gör. Alltid. Anne-Marie

 4. Anne-Marie says:

  Vi ska nog vara glada över snö, mörker, ljus och de traditioner som vi har. Lucias ljus! A-M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.