Copyright min barndom!

copyright min barndom och i hela mitt liv min egen rättighet, annemariekörling

Jag har copyright på min barndom hela mitt liv.

Jag övade att säga: HOW DU DU DU! och så neg jag för indianhövdingen. Det här var på Riksbanken och varför det var en indian där och varför alla är så gravallvarliga i övrigt har jag ingen aning om. Jag minns det här som om det vore för massor av år sedan!

Jag övade att säga: HOW DU DU DU! och så neg jag för indianhövdingen. Det här var på Riksbanken och varför det var en indian där och varför alla är så gravallvarliga i övrigt har jag ingen aning om. Jag minns det här som om det vore för massor av år sedan!

Anne-Marie

This entry was posted in Barns rättigheter and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Copyright min barndom!

  1. Plura says:

    Visst är det underbart att ha copy på sin egen barndom! Ibland kan man bevisa den med bilder som andra kan ta del av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.