”En oplockad gås” som jag ser det!

*En oplockad gås.”

Om man har en oplockad gås tillsammans med någon betyder det att man faktiskt har en gås ihop. Problemet med gåsen är att man inte har plockat den. Det betyder att två personer ska göra det. Vad gåsen sedan gör är en helt annan sak. Förmodligen vill gåsen inte alls vara med. Då kan man tillkalla en tredje person och inbjuda den till det hela. Den tredje personen får då också ha en oplockad gås med de två andra. Frågan kvarstår dock om gåsen tycker det är så roligt. Om gåsen inte vill så kanske den tillkallar en gåskompis. Då är det plötsligt två oplockade gäss tillsammans med tre personer som till en början hade EN oplockad gås men på grund av gåsen får ytterligare en till. Så här kan det bli!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.