Julpyssel … nej … jag kan inte …

Jag är en jätteknepig lärare då det gäller julpyssel. Ni kommer inte kunna hämta något av det här i min blogg. Jag får skälvan av julpyssel. Jag har aldrig fullt ut kunnat anamma de stora samtalen om julpyssel som råder. Jag tycker att man kan lägga allt julpyssel i en stor pyssellåda som man tar fram varje jul. Det är en enda dag som ska ägnas åt detta. Jag hittar det inte i läroplanens ens. Ja, ni hör. Jag är inte kollegan att diskutera tomteskägg eller flirtkulor. Jag är inte det. En gång fick jag en allergisk reaktion av julskägget under en julpysseldag. Jag hamnade i allergisk chock. Jag tror innerligt att det handlade om hela evenemanget. Jag är ingen julpysslare.

Sorry!

 

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.