Psykisk hälsa. Tema Skola

Jag lyssnade till Siv Fischbein, Nils Lundin och Gunilla Guvå då föreningen Psykisk Hälsa inbjöd till diskussion om elevers hälsa i skolan. Alla talade engagerat om vad att göra, hur att tänka kring elevers psykiska hälsa. Jag talade också – om elevperspektivet och så kom den fantastiske rektorn Elisabeth Sörhuus som talade om pedagogiskt ledarskap. Jag kände mig ödmjuk inför möjligheten att göra skillnad. Det tror jag flera kände. Det är så vi kan verka. För skillnaderna!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Föreläsningar jag ger och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.