Mitt gångna år och mitt kommande

Då klockan slår – Ding-dong, eller donk, donk, eller pling-plong, så kliver vi rakt in i ett nytt år. Då kan jag se tillbaka på det år som har gått och se fram emot det som ska komma. Jag har många att tacka för det året som varit, jag har fått många uppdrag och haft förmånen att besöka många skolor och prata med mängder av lärare. Om mörkret lägger sig över skolsverige så ser jag mycket lite av det, jag ser mest ljus och ett ihärdigt kämpande, vilja och uppkavlarärmar. Det kommande året ser jag lika mycket styrka och jag vill se det så. Jag önskar att skolsverige fick sitt nyår och sin framtidsanda. Att vi kan blicka ut mot det kommande och säga farväl åt gårdagen. Med ett tack.

Ha det gott så ses vi om några timmar.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Mitt gångna år och mitt kommande

  1. pippi skriver:

    Gott Nytt År A-M!
    Tack för alla kloka tankar under 2011. Ser fram emot nya vyer 2012/Varma kramar från Pippi.

Kommentarer är stängda.