Helena von Schantz om min bok

Jag har inte kommenterat det fina inlägget om min bok ”Nu ler Vygotskij”. Nu gör jag det. Den första recensionen av min bok. Jag har läst Helena von Schantz inlägg flera gånger, tyst för mig själv. Sent igår läste jag den högt för mina närmaste. Jag ville dela glädjen.

Att jag är glad, blir glad, känner glädje syns i mitt ansikte, mina lätta steg över köksgolvet och min iver att bjuda på kaffe. Tack Helena!

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen. Bookmark the permalink.

One Response to Helena von Schantz om min bok

  1. Pingback: Demokrati – Vad menas i skolan? « Fredriks blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.