Helena von Schantz om min bok

Jag har inte kommenterat det fina inlägget om min bok ”Nu ler Vygotskij”. Nu gör jag det. Den första recensionen av min bok. Jag har läst Helena von Schantz inlägg flera gånger, tyst för mig själv. Sent igår läste jag den högt för mina närmaste. Jag ville dela glädjen.

Att jag är glad, blir glad, känner glädje syns i mitt ansikte, mina lätta steg över köksgolvet och min iver att bjuda på kaffe. Tack Helena!

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

1 svar på Helena von Schantz om min bok

  1. Pingback: Demokrati – Vad menas i skolan? « Fredriks blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.