Gensvar på min föreläsning om bedömningar

Jag tittade in här för att tacka för din härliga föreläsning i fredags på bedömningskonferensen i Malmö. En perfekt avslutning på dagen. Jag gick ifrån salen med ett stor leende.

Och jag log tillbaka! Hej hopp! 

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Gensvar på min föreläsning om bedömningar

  1. Susanne Johansson skriver:

    Vill också tacka för en härlig stund i Malmö den 20 april! Synd bara att du så fort fick bläddra förbi flera av dina bilder…..jag hade velat få fler tips och inspiration. Körde frågan med blåvalen idag i min femma, alla var så inne på att vi skulle ha matematik så de började räkna längd, bredd, area, hur mycket vatten den trycker undan, ”man gör en vattenvåg”, och det hela slutade med att eleverna räknade ut att det skulle få plats 189.000 liter vatten i klassrummet!

Kommentarer är stängda.