Brev att hämta

Att gå till det lilla postkontoret, inhyst i en tobaksaffär, är speciellt. Särskilt då jag har fått en avi av brevbäraren nedlagt i min fysiska brevlåda och hunnit rädda den från hundens nyfikna tänder. Jag undrar verkligen vad jag ska få hämta ut.

På vägen hem känner jag sådan pedagogisk glädje. Jag har öppnat kuvertet. Fått en bok av professor Sven Hartman. Och en liten hälsning.

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Brev att hämta

  1. Marie says:

    Åh, jag vet att vi läste en bok av Hartman på lärarutbildningen. Den var vit och blå och handlade om hur vår skola har blivit just som den är(historia). Vet att jag tyckte om den…. Hoppas att du tycker lika mycket om den nya!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.