Lärartycket – Här är Peter Habbes lärartyck:

Jag älskar verkligen läraryrket och i höst börjar jag leva min dröm om att förändra skolans klassrumsorganisation så att den utgår från grundpremissen – att lära är att mötas. I höst utrymmer jag och mina kollegor både lärarrum och klassrum och skapar en samarbetsplats. Varje elev måste få bli synliggjord och lyftas. Det görs ju inte på bästa sätt i ett rektangulärt rum, 25 elever och en lärare. Trösten är som sagt att skolan går att förändra, för vi är ju alla élever.

Det är fantastiskt med våra lärarröster. Det är en känsla av ÄNTLIGEN. Jag känner igen mig i Peter Habbes text. Läraryrket handlar om att utvecklas i tiden, med eleverna och genom ämnena. Jag tänker alltid lärande fokus. Tack Peter. Hej HOPP!

Det här inlägget postades i Lärartycket, Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.