Klassrum och våra rum att lära i

Pratar klassrum idag. Tänker att lärandet är socialt. Frågan jag alltid ställer mig är om det syns i ett klassrum. En annan fråga jag ställer mig är om jag själv vill vara elev där! Den sista frågan brukar kännas i kroppen.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Klassrum och våra rum att lära i

  1. Britt Hansson skriver:

    Med tre välformulerade rader vevade du igång nya tankar i mitt huvud. Rummets betydelse och vad rummet inbjuder till har jag tänkt mycket på idag. Med så få ord fångade du en hel bukett av klokskap. Så viktigt det är det som känns i kroppen!

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Jag blir glad över sådana kommentarer! Hej hopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.