Verklighetshälsa

”Jag vill verklighetshälsa” skrev jag till några på Twitter. Vi skulle mötas på Lärardagarna. Men heter det inte IRL? sa någon. Ja, jag vet inte vad det kan kallas. Genom sociala medier har jag fått förmånen att lära känna människor jag aldrig tidigare känt till eller fått möjligheten att komma i kontakt med.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Verklighetshälsa

  1. Erik Hallsneius skriver:

    Lärardagarna var första gången vi var i samma rum samtidigt – i alla fall som vi visste av. Men hälsat hade vi tidigare, på twitter. Och redan det kändes verkligt. Men det var verkligen bättre live!

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Just så! Allt gott Erik. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.