Omedelbart gensvar på föreläsningen idag!

Hej Anne-Marie,

Jag hade förmånen att få lyssna till dig på Skolportens konferens idag. Jag hann inte fånga dig, men jag vill att du ska veta att jag tyckte din föreläsning var suverän! Så befriande när fokus så självklart sätts på vad eleven kan. Det var en inspirerande timme och jag hoppas våra vägar möts igen någon gång.

Må så gott och lycka till med allt ditt viktiga arbete framöver!

Jag tackar så innerligt. Det var mycket intressant att lyssna också. Höra Skolverket och Skolinspektionen och forskarna och praktikerna. Tack Skolporten för uppdraget.

This entry was posted in Föreläsningar jag ger, Föreläsningar jag lyssnar till. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.