Spegel, spegel på lärarväggen där!

Jag fick ett mail: Varje dag när jag högläser för mina elever tar jag efter ditt modellande. Vi provar ansiktsuttryck och annat under läsningen. Och jag älskar att läsa högt. Tror att jag gör det riktigt bra. 

Jag tror vi kan spegla oss i våra undervisningar. Jag tror vi kan se hur våra elever bejakar det som äger rum. Jag tror vi kan spegla oss i varandra. Jag tror vi ska göra det. Jag tror vi kan se att vi gör saker och ting riktigt bra. Om vi får spegla oss i någon som gör att vi kan se oss själva. Jag tackar för ett mail jag fick. Jag speglar mig också i det. Jag önskar jag fick se läraren i aktion. Jag tror läraren gör det riktigt bra. På sett eget lärarvis. Och jag skulle få lära!

Det här inlägget postades i Klassrummet, Kommunikationen. Bokmärk permalänken.