Odla ditt äppelträd

Varje klassrum är också unikt. Varje lektion har sin förutsättning där lärare och elev är. Jag tänker att jag odlar något i mitt klassrum. Även om jorden kan tyckas dålig så kan jag försöka sätta mina frön och börja odla äppelträd. Och jag är oändligt envis när det gäller frön, äppelträd och skörd. Jag gillar äppelskrutt.

Det här inlägget postades i Visionerna. Bokmärk permalänken.

1 svar på Odla ditt äppelträd

  1. Maria skriver:

    Tack, så ska jag försöka tänka när det är som tuffast.. försöka sätta små kärnor och vattna.. även om det kan kännas hopplöst vid vissa tillfällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.