Tacka eleverna för veckan som du fått dela med dem!

Tacka eleverna för veckan! Glöm inte det. Det är så lätt att springa hem och helgmysa. Men tacka dem noga för att de varit där de varit, lyssnat på engelskan, talat om matematiken, ätit av någon alldeles ny och för dem okänd grönsak, för att de vässat pennorna och skrivit som gudar, för att de talat om samhällsfrågor med nyfikenhet och tacka dem för att alla skratt och alla allvarstankar du fått. Tacka dem för veckan.

Du kan tacka dina elever genom att återge veckans innehåll. Det är också en slags summering och en slags återkoppling. Men det viktigaste är att eleverna får känna att de är viktiga för dig!

Jag tackar för att du läst här! Det är viktigt för mig!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Värdegrunden, Verkligheten. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tacka eleverna för veckan som du fått dela med dem!

  1. Linda O skriver:

    Jag berättar alltid hur kul det är att se alla elever när lektionen börjar och tackar dem alltid för dagen eller lektionen beroende på hur länge jag träffar dem. De är viktiga för mig. Vi är viktiga för varandra. Så måste det vara!

Kommentarer är stängda.