Måndagmorgon

Det är början på en skolvecka. Det är början på något nytt. Utvärdera dagen. Leta efter det som var och blev nytt. Nämn alla skolelevers namn. Undersök. Måndag är en början. Allt kan börja från en speciell tidpunkt.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Måndagmorgon

  1. Kerstin Forsberg skriver:

    Härligt med din positiva syn som du ger röst åt på nätet! Vi behöver mer av detta, av att se varje individs möjligheter. I varje människa finns en otrolig potential bara omgivningen kan hjälpa till att förlösa den. Varje kreativitet hos barnen kan vi vuxna se som en utmaning istället för ett bekymmer. Den kreativiteten som inte gör som den är tillsagd är den kreativitet som samhället behöver för att hitta nya lösningar på problem som uppstår. Bevara alla ungars kreativitet och livslust – vilken energi detta skulle tillföra vår samhälle!

Kommentarer är stängda.