Världslärardagen!

Förstår och uppskattar gratulationer på #världslärardagen men vill hellre gratulera världen som har oss som lärare 🙂

VÄRLDSLÄRARDAGEN!

Det var stort tjohej kring kanelbullens dag igår. Överallt kanelbullar. Konditorier och bageriet hade storbakat för denna enorma kommers. Jag såg presentförpackningar med kanelbullar. Japp, jag stod i valet och kvalet. Köpte mig en vaniljbulle.

Och jag tänker samma för oss lärare. Idag ska vi lysa precis lika starkt som vi gör alla andra dagar. Och jag delar Kindenbergs kommentar.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.