Kladdkakans dag – vad sägs om elevens dag?

Det finns så många dagar. Det finns så mycket att fira. En vardaglig kanelbulle. En fransk kladdkaka. En lärardag. Vad sägs om en elevdag. Alla skolelevers dag? Och jag tänker att om vi tänker så varje dag … varje måndagmorgon, varje tisdag klockan kvart i nio, varje onsdag då vi äntrar matsalen för dagens härliga lunch, varje torsdag runt klockan två och varje fredag då vi inte ropar ut att äntligen är den här veckan slut och vi kan få ledigt utan  ”tänk att veckan är slut, låt oss se tillbaka på det vi gjort, tänkt och funderat på under denna vecka!” och så säger vi hej då vid skoldagens slut, stående vid dörren, och se in i varje elevs ögon och trycka i hand och säga: Jag ser fram emot att träffa dig igen på måndag! Och på måndag är det elevens dag …

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Kladdkakans dag – vad sägs om elevens dag?

  1. Annika Magnusson skriver:

    Du är så klok. Tänk om fler barn fick möta vuxna som dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.