Närhet

Min hund ligger vid mina fötter. Han ligger en aningens aning över mina tår. Han ligger med sin kropp längs mina fötter. Jag känner hans andetag. Ibland är det ett djupare sådant och då känner jag hur hans kropp blir lättare då han blåser ut. Min hund tar för sig av det han behöver. Han frågar inte om närheten. Han lägger sig där den finns. Han frågar inte om han får vara nära. Han lägger sig där fötterna är. Han gör det han behöver. Ja, så är han en hund också.

This entry was posted in Skriver om ditt och datt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>