Förberedelser: Nystart och studiebesök från Seattle

Imorgon har klassen studiebesök. Vi tar emot en professor i pedagogik och de studerande som studerar allt mellan ekonomi, historia, pedagogik, psykologi och … det är så det är. Besöket kommer från Seattle. Jag hoppas också att det blir den demokratiska aspekten av lärandet som syns i klassrummet imorgon. Därefter guidar jag vidare in i andra värdefulla skolverksamheter – sexåringarna samt de nyanlända eleverna därefter tar vi ett stort kliv in i skolans matsal. Det är unikt med svensk skola – matsalen. I övrigt hoppas jag på ett återseende och möte med mina elever. Jag välkomnar också min nya kollega. Det är nystart och framtidsutsikter för morgondagen.

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger, Klassrummet, Läraryrket och lärarrollen, Verkligheten och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.