Förberedelser: Nystart och studiebesök från Seattle

Imorgon har klassen studiebesök. Vi tar emot en professor i pedagogik och de studerande som studerar allt mellan ekonomi, historia, pedagogik, psykologi och … det är så det är. Besöket kommer från Seattle. Jag hoppas också att det blir den demokratiska aspekten av lärandet som syns i klassrummet imorgon. Därefter guidar jag vidare in i andra värdefulla skolverksamheter – sexåringarna samt de nyanlända eleverna därefter tar vi ett stort kliv in i skolans matsal. Det är unikt med svensk skola – matsalen. I övrigt hoppas jag på ett återseende och möte med mina elever. Jag välkomnar också min nya kollega. Det är nystart och framtidsutsikter för morgondagen.

This entry was posted in Föreläsningar jag ger, Klassrummet, Läraryrket och lärarrollen, Verkligheten and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.