Märklig känsla…

… min son berättade att han satt på bussen. Intill satt en person som var djupt försjunken i Vägen till Skriftliga Omdömen. Det kändes jättekonstigt sa min son. Jag tyckte det kändes som en resa på alla de sätt och vis. Om jag hade suttit intill den personen som läste boken skulle jag inte kunna låta bli att nyfikna… och fråga om gensvar!

Anne-Marie

och vill man leka med ett viktigt begrepp så kan ordet textrörlighet kanske åskådliggöra något!

Det här inlägget postades i Formativ bedömning, Ordförrådet, Skriver om ditt och datt, Verkligheten och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Märklig känsla…

  1. Kersti skriver:

    Jag lånade ut mitt exemplar före jul, ganska långt innan faktiskt, nästan så jag glömt bort det. Nu när jag kom tillbaka efter jullovet låg den där på mitt skrivbord med ett meddelande : Tack för lånet av en väldigt bra bok. Ska se till att vi får köpa in den. Så nu finns det förhoppningsvis fler ex på skolan.

  2. Anne-Marie skriver:

    Kersti, så bra att du lånade ut den, jag blir så glad över dina ord här, Anne-Marie

Kommentarer är stängda.