Geografi och … självklart text

Körling fotograferar 2010

Denna bok har jag beställt på begäran och tjat av mina elever. De har redan arbetat med koll på Sverige och koll på Europa. De två som prövar ut den nya boken för resten av klassen har tjatat och tjatat. Redan det tycker jag är en pedagogiskt vinst. Om ni tar det för reklam för boken så varsågoda! Men själva avgörandet ligger i mötet mellan bok, lärare och elev.

Anne-Marie

This entry was posted in Barns rättigheter, Litteratur och läsning, Värdegrunden and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Geografi och … självklart text

  1. Lena T says:

    Jag kan förstå dina elever – titeln kan väl locka…Vem skulle inte hellre ha koll på världen än på Europa eller Sverige? Önskar att det fanns NÅGON som hade det! Alltså koll på världen! ”Typ” FN eller att jag trodde på någon/något som kunde ha det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.