Slutligen är det där läraren är, där eleven är och där innehållet är

Körling fotograferar 2012

Jag kommer snart med en ny bok. Den heter ”Läraren inom mig”.

Jag skriver om det jag själv grubblat på, dilemman som uppstått, känslorna inom mig, av misslyckanden, skam, sorg, glädje, upptäckter och nyfikenhet. Jag har försökt skriva om det där som alla vill komma in i och påverka. Det som sker mellan lärare, elev och innehåll. Vi får många förslag på hur vi ska göra då vi är där och förändringar som kan ske sker där vi gör dem. Allt handlar egentligen om det som sker mellan lärare, elever och innehåll. Finns det inget innehåll finns det ingen specifik lärar- och elevrelation. Ja, jag försöker berätta om detta; Om det inre inom läraren och det inre i klassrummet och om det som sker i det yttre mellan lärare och elev kring ett lärande objekt.

Boken kommer i mars/april 2014.

 

This entry was posted in Läraren inom mig, 2014. Bookmark the permalink.

3 Responses to Slutligen är det där läraren är, där eleven är och där innehållet är

  1. Emma says:

    Jag ser verkligen fram emot din nya bok!

  2. Ankis says:

    Underbart att den kommer ut snart. Jag läser allt du skriver, så bra tankar, blir stärkt av dem.

  3. Anne-Marie Körling says:

    Så glad jag blir. Tack. A-M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.