I mitt pedagogiska huvud…

Körling fotograferar 2010

Jag har talat pedagogik i två dagar. Jag behöver skriva ned det jag talar om. Bloggen är en plats för det. En slags utvecklingsplats för mig själv. Om det genererar tankar hos läsare är jag tacksam. Om någon kopierar en idé och omsätter den i handling bland eleverna är jag glad.

Igår fick jag en gåva av de svenska lärarna i Tyskland och Österrike. Jag föreläste tillsammans med dem förra året. Som tack detta år hade de genomfört en av de tankar jag givit ifrån mig. Jag fick det i mycket vacker utgåva – en bok. Jag har nog aldrig i mitt liv känt mig så lycklig. Och då jag sitter med denna gåva i mina händer så händer det där vackra –  Jag är rörd. Mycket mycket rörd.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger, Pedagogik, Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.