Föreläst i Höganäs idag…

Till Er i Höganäs!

Jag är så nyfiken hur ni agerar, beslutar och utvecklar era bloggar, era nätverkande… låt mig veta, och ge mig möjlighet att stötta och bistå! Tack också för värmen som ni mottog mig med.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Autodidakten, Föreläsningar jag ger, Mina läsare och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Föreläst i Höganäs idag…

 1. Marie Lindkvist skriver:

  Hej A-M! Vill passa på att tacka dig för en fantastiskt bra start och positiv input inför fortsättningen på vår dag (och på vårt bloggande). Alla satt sen och byggde vars en egen blogg i Blogger, en del avslutade sin efter passet, men flera av oss kommer att fortsätta på sina. Alla kände att de lärt sig lite om hur det funkar, och kommer att använda vår gemensamma blogg, åtminstone för sina elever (när vi publicerat de första elevtexterna, skickar jag en länk). Ska bli spännande att se hur vårt bloggande,på olika sätt, kommer att utvecklas!
  /Marie

 2. Anne-Marie skriver:

  Hej – jag förstår att det blev bra. Fler har ju skrivit här och berättat. Jag tyckte om frågorna ni ställde. Det synliggör också det jag lärt mig på resans gång. Det är en fantastisk värld som öppnar sig. Jag kan bara hälsa välkomna. A-M

 3. Anna-Karin skriver:

  Vill också tacka, motståndet försvann! Ska försöka använda bloggen som ett verktyg för modersmålslärare att utbyta pedagogiska ideer och dilemman samt diskutera den nya kursplane här, får se om det är genomförbart. Tänk om du kunde sälja in detta i hela lärarkåren:)!!!
  mvh
  Anna-Karin
  (samordnare i modersmål i Höganäs)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.