Vi är våra kommunikationer

Körling fotograferar 2010

Jag tänker – skolan är en plats för dialoger. Med författare, med avsändare, med regeringen, med elever, mellan elever, med rektorer, med åsikter, med konsten – ja – vi är våra kommunikationer. Då jag promenerar och fotograferar är jag tänkare. Jag funderar, tittar och skriver. Jag behöver skrivandets promenad. Jag längtar efter tänkandet. Det är en del av den kommunikation jag gör med omvärlden. Jag tänker också kring det jag ser. Jag ser noga. Det är mitt redskap. En kommunikationsform.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Klassrummet, Kommunikationen och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.