Innehållet i en skola

Körling fotograferar 2010

Jag blev djupt påverkad av mitt besök vid de skolor jag besökte i SydAfrika. Jag besökte två. Det är inte mängd eller antal som påverkar. Det som påverkar är innehållet. Innehållet i en skola är människorna, eleverna, lärarna och det lärande innehållet. Innehållet är de mänskliga mötena, det pedagogiska innehållet, förhållningssättet och elevernas rätt att lära.

Jag såg också organisationer av hur undervisningen kan bedrivas. Den organisationen är jag mycket nyfiken på. Den medvetna organisationen!

Anne-Marie

This entry was posted in Autodidakten, Värdegrunden and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.