Värmegensvar! Förvaltarmottagarglädje!

Jag undrar om du har någon gång funderat på att skriva din blogg på engelska. Personligen anar jag intresse för ditt skrivande utanför Sveriges gränser och utanför svenska språket. Det är läsvärt och tankenvärt allt du skriver.

Det är så mycket i det svenska systemet som är unik i världen, speciellt när det gäller barnasinnet. Detta tycker jag att borde ”marknadsföra” mera. Och språket är ett hinder. Alla reformer hänvisar till engelska, amerikanska, franska, spanska,tyska, o.s.v. modeller. Man har inte på bordet en modell som är skriven på danska, ungerska eller albanska.

Jag njuter av ditt skrivande oavsett språk. Jag bara skulle vilja dela med mig mera av det med mina bekanta, kompisar och släkter som bor över hela jordklotet.

Det här inlägget postades i Visionerna och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.