Matematikordsamlare? Det är jag!

DSC_9070-1

Jag är en samlare.
Jag samlar ord. Jag samlar en meter ord. Kanske mer eller mindre. Kanhända att det blir en meter och en decimeter ord. Det kan också hända att det blir 50 gram ord eller om jag är envis och enträgen kanske jag kan samla på mig ett helt kilo. Om jag får ihop till ett kilo ord så ska jag se till att dela med mig av dem. Då ska jag kasta ut ett och ett annat ord som ni vänligen kan få och faktiskt behålla.


Anne-Marie

This entry was posted in Matematikundervisning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Matematikordsamlare? Det är jag!

  1. Janis says:

    Gratulerar till ny fin blogg!

    Tänkte på dig och matematiken när jag läste det här:
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5898673.ab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.