En ingenting berättelse

Idag har jag erövrat en kunskap. Den flög precis förbi mig. Jag sprang först efter den. Men då tog den av till vänster. Där låg ett bageri. Det fick mig genast på andra tankar. Bulle tänkte jag. Bulle, bulle, bulle. Jag höll kvar tanken på bulle och stegade in i Bageriet. Bulle, bulle, bulle sa jag inom mig själv. Och beställde en kaviarmacka och en kaffelatte.  Men Anne-Marie – vad hände med bullen?

Inte vet jag. Jag tänkte – inte bulle utan boule! Jag tänkte boule… och det tänker jag på fortfarande. Jag vill spela boule! Sen gick jag vidare.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.