Också ett sätt att säga det på

– Tack för den underbara födelsedagen du har fått av mig idag, sa jag till min systersläktningvän då vi tog farväl av varandra. Allt kan förstås rätt om orden är hämtade ur hjärtats ordlista. Vad jag ville säga var:

– Tack för att jag fick fira din underbara födelsedag. Denna dag var min gåva till dig. Men… så blev det som det blev.

Anne-Marie

This entry was posted in Skriver om ditt och datt and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Också ett sätt att säga det på

  1. sspirit says:

    Hahaha
    Du är rolig du, Anne-Marie!
    Go with the flow!

  2. Anne-Marie says:

    Ticketack. A-M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>