LÄX Sarah – om lärarens möjlighet att anmäla missförhållanden

Jag är väldigt glad över denna lag även om jag leker med orden: Lex Sarah. Det är viktigt att vi anmäler om vi inte kommer någon vart med våra inre anmälningar. Barn har rätt till omsorg, fostran och lärande av mycket mänsklig kvalitet. Jag välkomnar ett förslag på hur detta kan utformas och skapas.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Skolrättigheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på LÄX Sarah – om lärarens möjlighet att anmäla missförhållanden

  1. Mats skriver:

    Jag skulle vilja att det fanns en möjlighet att anmäla skolor som är torra och innehållslösa: Lex Sahara

  2. Anne-Marie skriver:

    Ha ha – den anmälan skulle jag också kunna göra. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.