Övergång till något nytt

När vi står inför något nytt anar vi det oftast. När tiderna förändras smyger förändringarna på oss. Långsamt för en del. Fortare för andra. Det sker i olika takt för olika människor. Igår sa någon i radio – om vi inte är med nu så förpassas vi till historien. Då tänkte jag att förr eller senare kommer vi alla förpassas dit. Så är det nog för var och en av oss. Då det gäller det framtida så är jag nog ganska mycket med. Tror jag. Det får historien berätta.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Övergång till något nytt

  1. thord wiman skriver:

    Hej!
    Apropå om tider som förändras. Tänker på Dylans (från 1964) fina sång ”The times they are a changing” som ändå är lika värdebeständig, aktuell i alla tider och med fördel kan användas som ingång i en rad olika sammanhang.

    Sinead O `Connors fullständigt explosivt lysande, inlevelsefulla version dedicerar hon med mycket ironi till påven med förhoppningar om ”Nya Tider” och en bred genomlysning av mörka katolska valv där så mycket tvivelaktigt stoppats undan och nedtystats, medvetet glömts bort efter en bikt eller två i klubbens, i faderns heliga namn.

    youtube sinead o´conner unique version of dylans the times they are a changin (3:08 min).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.