Bollen är rund

En kvadrat är fyrkantig. Vad kan vara fyrkantigare? Jo, det är om man står i en kvadrat och tänker fyrkantigt. Det är fyrkantigt och en början till en slags volym. Då det gäller volym kan man höja och sänka den. Den volymknappen knäpper jag på då jag hör att man talar om att bollen är rund men att en del bollar är rundare och den rundaste är just den de nu visar upp i TV-rutan.  Jag ser fram emot fotbollsdiskussionerna!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Ordförrådet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bollen är rund

  1. Plura skriver:

    I Öregrund…..

  2. Anne-Marie skriver:

    Ha! A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.