Jag har skrivit 12 318 ord idag

Jag har skrivit tolvtusentrehundraarton ord idag. Jag är nästan tom på ord. Behöver choklad, blommor, verklighet och ärtsoppa! Men då jag öppnar mitt kylskåp ser jag resterna av en morot, lycklig äppeldricka, ilsket smör och va… ska det där föreställa skinka…?

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 svar på Jag har skrivit 12 318 ord idag

 1. Plura skriver:

  Grattis till så många ord från Plura. Då har tangenterna glött idag. Och jag känner igen mig. Den imaginära världen har slukat en totalt så man inte vet av tid och rum. Framför allt vad som finns i matväg i kylskåpet. Tur att det finns dom som fixar mat på närmsta krog….

 2. Anne-Marie skriver:

  Nu har jag skrivit fler ändå… hamnade i en svacka… och så fortsatte jag… A-M

 3. Madonnan skriver:

  Fast ”lycklig äppeldricka” lyfter ju upp det hela… 🙂

  Hej på dig; ha en fortsatt bra kväll!

  Kram från Madonnan

 4. Anne-Marie skriver:

  Hej Madonnan, vilken glädje att återläsa dig. A-M

 5. IT-mamman skriver:

  🙂

Kommentarer är stängda.