Att få sina texter värderade

Texter från: korlingsord.se
= fakta
= positivt
= neutralt
= negativt
= okategoriserat

negativtpositivt
Jo, jag fann en yttre värdering av mina bloggtexter. Jag tänker väl kanske att det är svårt att förstå helheten om man plockar ut orden ur själva bloggen. Jag är glad att jag uppfattas som positiv, men jag är inte neutral. Jag har en tanke.
Anne-Marie
Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Att få sina texter värderade

  1. Plura skriver:

    Hu så hemskt om du vore neutral. Då hade jag slutat läst din blogg för länge sedan. Att du är positiv tycker jag är en extra krydda för en dialog om mångfalden i tankar och idéer. Gnällspikar är värsta sorten tycker Plura.

  2. Anne-Marie skriver:

    Det tackar jag för Plura. Anne-Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.