Nya yrken i skolan

Idag lade jag fram min tanke om nya yrken i skolan. Jag presenterade en idé. Det är nya yrkeskategorier. Kategorier är trista ord men en nya roller i skolväsendet är inte tråkiga, snarare behövliga. Vi får väl se hur det tar form. Om det inte tar form så kanske de kan gestaltas ändå. Jag ser bara möjligheter.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nya yrken i skolan

  1. Plura skriver:

    Vad spännande!!!!!

    Är det du skrev om i Skolindicatorn????

    Berätta, Plura spricker av nyfikenhet….

  2. Anne-Marie skriver:

    Ja, jag tror det är yrken som ska in i svensk skola. Jag ser bara utveckling. Inte stagnation. Nytt måste in. En del gammalt måste ut. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.