Den här lördagen och tusen och en natt

Den här lördagen tittar jag på en bönematta. Den här lördagen dricker jag te ur tunna smala glas. Den här lördagen möter mina fötter gamla stenar från tidernas tider. Den här lördagen sjunger jag min farfars sång på annan mark. Den här lördagen ler jag mot alla jag möter. Den här lördagen dricker jag ur en annan kultur. Den här lördagen ser jag på blåa mosaikbitar. Den här lördagen läser jag tusen och en natt. Den här lördagen säger jag ordet Orienten flera gånger. Den här lördagen förstår jag ett språk men går vilse i ett annat.

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Den här lördagen och tusen och en natt

  1. pippi skriver:

    Trevlig helg i landet för länge sedan!
    Den här helgen halkar jag omkring på gator jag känner väl. Den här helgen nynnar jag på sånger jag känner igen. Den här helgen talar och lyssnar jag på ett språk jag kan så väl, men där nya vinklar av orden får mig att le.

  2. sspirit skriver:

    Är du i Turkiet nu?

Kommentarer är stängda.