Hundens vanor liknar mina

P1420346

Jag delar liv med en liten hund. Varje dag samtalar jag med min hund. Bästa sällskapet är hon. Mina vanor syns tydliga då jag ser på hunden vanor. Varje morgon ser likadana ut. Jag går upp, sätter på kaffe, går in i badrummet, tillbaka till köket och lyfter upp matskålen och lägger i maten och ställer ner den på golvet och under tiden som kaffet blir klart bäddar jag sängen. Ungefär så ser det ut varenda dag. Så en morgon gör jag allt det jag brukar men lämnar sängen obäddad. Då hunden gjort sitt går hunden runt sängen och gnyr, kommer fram till mig vid köksbordet, puffar på mig med nosen, får mig att ställa mig upp, springer till sängen och sätter sig nedanför den.

Ja, jag tänker mycket på det här.

Hej HOPP!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.