Lärarnas röster … och diskussionen om innehållet

Jag talar innehåll. Alltid. Då jag föreläser eller gestaltar undervisningar (det har jag börjat göra allt oftare, lärare får göra det jag vill visa, jätteroligt är det) så iscensätter vi situationer och skapar förståelse för lösningarna och ibland ser vi oss i ljuset av oss själva. Då händer det alltid något. Och ibland skaver det till lite för det ska göra det då vi lär oss. Och så diskuterar vi det.

Jag vill tacka för Nyköping och lärarna som deltog igår.

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.