Smakprov ur Körlings Barn – UR – BARN AV SITT SPRÅK

Här kan ni höra mig tala! Jag talar ur mitt pedagogiska hjärta! Programmet Körlings barn visas nästa torsdag!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Klassrummet, Kommunikationen, Läraryrket och lärarrollen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Smakprov ur Körlings Barn – UR – BARN AV SITT SPRÅK

 1. sspirit skriver:

  Det smakar sååååååååå gott! Vilken frukost kl. 6 en fredag morgon! Och jag ser framemot en festlig måltid om dryg en vecka.
  Det blir en bra dag idag!
  Ha det så fint där du är, Anne-Marie!

 2. Anne-Marie Körling skriver:

  Tack Sspirit//A-M

 3. mie skriver:

  Underbara, kreativa, generösa, i t e l l i g e n t a Anne-Marie. Blir det aldrig överfullt i din hjärna? Nä visstja, så kan det förstås aldrig bli eftersom du delar med dej hela tiden. Alltid bjuder du in oss läsare till ditt så vackert dukade kunskapsbord. Jag tar för mej av den pedagogiska måltiden,låter den smälta och tackar så ödmjukt!

 4. IT-mamman skriver:

  Jag blir glad!
  Har bloggat och twittrat. Viktiga grejer.

 5. Anne-Marie Körling skriver:

  Och vilket fint inlägg du skrivit – http://itmamman.se/wordpress/?p=1308
  Jag tror du säger något bra om att jag inte vill göra något för egen del utan för ungarna. Jag tycker mycket om fotografiet… väldigt mycket. Känns som en ögonblicksstund. En sådan där väldigt viktig stund. A-M

Kommentarer är stängda.