Smakprov ur Körlings Barn – UR – BARN AV SITT SPRÅK

Här kan ni höra mig tala! Jag talar ur mitt pedagogiska hjärta! Programmet Körlings barn visas nästa torsdag!

This entry was posted in Barns rättigheter, Klassrummet, Kommunikationen, Läraryrket och lärarrollen and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Smakprov ur Körlings Barn – UR – BARN AV SITT SPRÅK

 1. sspirit says:

  Det smakar sååååååååå gott! Vilken frukost kl. 6 en fredag morgon! Och jag ser framemot en festlig måltid om dryg en vecka.
  Det blir en bra dag idag!
  Ha det så fint där du är, Anne-Marie!

 2. Anne-Marie Körling says:

  Tack Sspirit//A-M

 3. mie says:

  Underbara, kreativa, generösa, i t e l l i g e n t a Anne-Marie. Blir det aldrig överfullt i din hjärna? Nä visstja, så kan det förstås aldrig bli eftersom du delar med dej hela tiden. Alltid bjuder du in oss läsare till ditt så vackert dukade kunskapsbord. Jag tar för mej av den pedagogiska måltiden,låter den smälta och tackar så ödmjukt!

 4. IT-mamman says:

  Jag blir glad!
  Har bloggat och twittrat. Viktiga grejer.

 5. Anne-Marie Körling says:

  Och vilket fint inlägg du skrivit – http://itmamman.se/wordpress/?p=1308
  Jag tror du säger något bra om att jag inte vill göra något för egen del utan för ungarna. Jag tycker mycket om fotografiet… väldigt mycket. Känns som en ögonblicksstund. En sådan där väldigt viktig stund. A-M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>