Adeptens kärlekspedagogikförklaring

Jag blir glad! Och jag länkar! För jag behöver den glädjen det här ger mig. Jag  behöver samla på mig det jag vill komma ihåg här på min blogg. Så är det!
Att jag känner en glädje den tänker jag också tillåta mig. Om och om igen.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på Adeptens kärlekspedagogikförklaring

 1. Lisa skriver:

  Jag såg…. och jag log lyckligt….. Visst finns det hopp för svensk skola?
  <3

 2. mie skriver:

  ….och i den skolan (Anne-Marie Körlings) finns det åldrar upp till pensionärsnivå. Det som ordspråket säger är sant….”man lär så länge man lever”. I Anne-Mariekörlings skola läser jag det mesta. Du erbjuder alla att plocka guldkorn från din guldgruva. Viktigast är att dina unga lärjungar blir rikare o.rikare. Detta tack vare dej och din klokhet. En sak till…jag tror faktikt att du är en fortsättning på Ellen Key!!!!!!!

 3. Anne-Marie Körling skriver:

  Vackra ni två. Jag vaknar så tacksam idag. Glad också. A-M

 4. Jan Lenander skriver:

  Det är roligt att glädjas tillsammans åt sina egna och elevernas olika härliga framsteg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.