Utvärdering Körlings föreläsning Motala

Hej Anne-Marie!
Tack för en mycket bra föreläsning! Jag fick utvärderingen till mig
idag och har läst
alla positiva kommentarer med glädje. Du är omtyckt som föreläsare här
i Motala!

Ett exempel:
”Man kan göra mycket med enkla medel – bara man undervisat ordentligt
först”
På frågan om studiedagen uppfyllde förväntningarna: ” Över förväntan”
Övriga synpunkter:
”Kanon att få en sån kick – samtidigt som man faktiskt börjar undra vad
fan vi håller på med
i skolan”
”Allt var så NÄRA min vardag, mitt jobb – mitt uppdrag. TACK! för alla
bra ”saker” du sa,
som jag kan utvecklas av!”
Övervägande delen av utvärderingarna hamnade på 5-6 på en sexgradig
skala

*********

För mig är det ofantligt viktigt med utvärderingar. Jag genomför utvärderingar under mina föreläsningar för att visa och förstå att vi är på rätt väg och att vi talar om det gemensamma. Det går inte utan utvärderingar. Utvärderingar tjänar också syfte att analyseras och funderas kring. Jag vill samspela med de som lyssnar och jag vill samtidigt utveckla min förmåga att berätta. Jag tackar er i Motala för att ni lyssnade, deltog och att ni gav mig en skjuts framåt.

Allt är kommunikation, relation och innehåll!

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.