Lgr 11 – Det är bara att printa ut!

Jag läser in mig på det nya. I sin helhet. Det är lite förtida. Det är bara 28 dagar kvar till 2011. Förutseende kanske man kan kalla det för. Framtidssökande också. Men jag tycker det är en aningens roligt att se vad vi lärare kan göra. Det tycker jag faktiskt. Det finns ett stort utrymme för oss lärare i kursplanen. Det mesta av utrymmet ska dock eleven ha. Allt är egentligen för dem! Allt!

Det här inlägget postades i Styrdokumenten och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Lgr 11 – Det är bara att printa ut!

  1. Plura skriver:

    Bra att ligga i startgroparna. Och jag måste säga om alla hade din lust till det nya skulle vi ha elever med högt stående kunskaper. Men det verkar vara mest gnäll över den hemska begränsningen det central innehållet sätter. Bort den. Plura

  2. Lisa skriver:

    Ett positivt tänkande, ja tack. Gnäll är mest energikrävande för den som får lyssna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.